Lördag kväll

Hey alla snyggingar!
förlåt att det ännu inte kommit upp mer bilder från Bulgarien men jag har lite problem att få den stoleken som jag vill på dom när jag ska lägga upp dom.
Men jag lovar att kolla på de någon dag snart.

Ikväll kommer det lite folk över så vi ska väl dricka lite och ha det mysigt.
Sen i morgon måste jag sätta mig ner och plugga igen vilket är dunder tråkigt nu, Men det är ju något som måste göras.
Well Well nu ska jag kolla Facebook lite och sen kommer väl dom andra.
Puss <3



Dålig uppdatering

Ja jag vet att jag varit dålig på att skriva men jag har så mycket med studierna nu så jag hinner knappt :(. Så jag får helt enkelt skriva lite när jag har tid.

I morgon kommer min mamma och hennes kille till Avesta och hälsar på. Ska bli väldigt kul att träffa gamlingarna igen ;D. Nej nu va jag dum (A). Men dom e ju faktiskt inte direkt unga längre ;).
Nu börjar jag faktiskt sakna tillbaka till Bulgarien och Sunny beach. Jag kommer helt klart åka tillbaka någon gång.

Jag kommer komma upp med mer bilder i nästa inlägg. Nu ska jag faktiskt ge katterna mat och sen ska jag ladda ner någon film :).

Puss <3

Bulgarien bilder

Ja nu har bilderna kommit in på datorn men inte alla är fixade. Det tycker jag vi struntar i ;).


Micke försökte förhandla pris med taxin :P

Jag och Robin på Aqua park.

Mitt favorit ställe på Aqua park ;) (Baren)

Jag och Micke, vet inte om man var full eller inte dock :P.

Kommer nog få lägga upp bilder i olika inlägg, annars kommer de ju bli så mycket :P
Nu är det dax för mig att plugga lite mer :)
Puzz <3

Dröjning

Igår när jag skulle fixa med bilderna från Bulgarien så ville inte minnes kortet fungera i datorn, så det blev inget av att fixa med bilderna igår. Men idag när Robin testade kortet i datorn igen så fungerar det. Så i morgon ska jag sätta mig ner och kolla igenom dom och fixa dom lite. Sen kommer några upp kanske.

Just nu sitter jag annars och kollar på Hockey, Timrå mot Frölunda. Och jag kan säga att just nu så äger Timrå skiten ur Frölunda med 5-1.
Juste på tal om inget så har jag gjort lite slingor i håret också. Det orkade jag ta kort på men tyvärr så syns det inte så bra istället, och så e mitt hår så slitet just nu. Får lägga upp bättre bild på det sen :)



Puss babes <3

Hemma igen :)

Nu är man äntligen hemma igen efter att ha varit i Bulgarien (Sunny beach). Det va helt underbart där och vi hade verkligen mycket kul tillsammans. Det blev förstås nästan för mycket alkohol men vi hade faktiskt två dagar där vi låg på stranden också. Dock så blev det inte av att åka ut med båt som jag ville göra, men vi vår väl se om de kanske blir nästa gång vi reser någonstans. Nu har jag velat de två gånger när vi rest så hoppas de blir av nästa gång. Hotel Alba som vi bodde på var inte så bra tyckte vi eftersom som va så pengar kåta. Men de kan ja kanske berätta mer om sen plus att jag kan lägga upp lite bilder i ett annat inlägg också. För nu måste jag verkligen börja plugga igen. Har mycket att ta igen.

Puss <3

bloglovin

RSS 2.0